Hoe verkoop je je auto snel?


Snel je auto verkopen, hoe doe je dat?Er zijn verschillende manieren om je auto te verkopen. Zo kun je hem inruilen bij je dealer. Hoe snel het dan gaat is dan wel afhankelijk van hoe snel je nieuwe auto geleverd kan worden. En de prijs die je krijgt heeft meer te maken met de auto die je koopt, dan met de waarde van je inruilauto. Soms moet je stevig onderhandelen. Of een hele dure nieuwe auto kopen.
Wat je ook kunt doen is hem zelf aan een particulier verkopen.

 

Dat kan heel snel gaan, als er veel belangstelling is voor je auto, en als de vraagprijs aantrekkelijk genoeg is. Men gaat daar meestal op afdingen, maar dat is een kwestie van goed onderhandelen. Je zou hem dan bijvoorbeeld op Marktplaats kunnen zetten. Dat kost je dan wel €26, --, maar zolang hij verkocht wordt is daar wel overheen te komen. Het wordt een beetje jammer als de verkoop niet zo lukt.

 

Een nadeel is wel, dat je zelf voor de administratieve afwerking moet zorgen, de overschrijving de vrijwaring èn de financiële afhandeling. Daarnaast wil men natuurlijk een proefrit maken. Natuurlijk zal niet iedereen er dan met je auto vandoor gaan, maar je moet wel even zorgen dat je een proefritverklaring hebt laten ondertekenen en je kunt zelf het beste meerijden.


Ook kun je je auto laten taxeren op een website op het internet. Het bedrijf dat die website runt, zal de auto voor die prijs kopen. Dan ben je ervan verzekerd dat je de marktwaarde krijgt. En het gaat zeker snel, vaak lukt het dezelfde dag nog. En het mooiste is, dat alle rompslomp je bespaard blijft, want dat regelt het bedrijf.

Contact


Esstraat 10


7511 BR Enschede


053-8200945


swipebuck.com

Copyright © 2015 door swipeback.com- Alle rechten voorbehouden.