Auto laten ophalen


Je auto laten ophalen. Soms is dat nodig. Het éne moment rijdt je op de snelweg, het volgende sta je opeens aan de kant en moet je wachten tot de wegenwacht komt. Als je geluk hebt is het mankement na hun komst verholpen en ben je alleen wat tijd kwijt met wachten. Dat kan wel lang duren, soms, vooral als men je auto niet goed kan vinden, maar als de auto weer in orde is ben je dat leed wel weer vergeten.


Maar soms moet je auto opgehaald worden. Je kunt dan meestal wel meerijden in de truck, wat een belevenis op zich is. Bij de garage kan men dan hopelijk de schade herstellen.Maar als dat niet lukt, tja, dan zit je opeens met een schadeauto. En hoe raak je die nu kwijt? Natuurlijk kun je hem naar de sloop laten brengen. Het zal je niets opleveren, maar je moet toch wat.


Maar wist je, dat je ook zo’n schadeauto kunt laten ophalen door een bedrijf dat tweedehands opkoopt? En dat je er dan een redelijke prijs voor kunt krijgen? Dat bedrijf taxeert de auto op basis van een aantal gegevens, en betaalt je dan de marktwaarde. Zelfs een wrak kan je dan nog geld opleveren.

 

De onderdelen die in dat wrak zitten zijn namelijk nog wel wat waard. En het mooie is, dat zo’n bedrijf alle administratieve rompslomp ook regelt. Het overschrijven heb je geen omkijken naar, het vrijwaringsbewijs kun je bij de verkoop meteen krijgen, en het geld ontvang je ook meteen op je bankrekening. Zo kan het ophalen van je auto toch iets beter aflopen dan je had gedacht.

Contact


Esstraat 10


7511 BR Enschede


053-8200945


swipebuck.com

Copyright © 2015 door swipeback.com- Alle rechten voorbehouden.